Eye 2 Invest

Renoveren - Verkopen - Investeren

Wenst u een afgewerkte woning waarin u meteen kan beginnen decoreren, heeft u zin om een renovatieproject te starten, maar heeft u geen zin/tijd om alles van A tot Z te moeten uitpluizen of wenst u mee te investeren in een renovatieproject waardoor uw kapitaal u een meerwaarde opbrengt in een mum van tijd? Dan bent u bij i2invest aan het juiste adres.

Ik wil verbouwen:
U bijstaan bij uw renovatieproject

Indien u zelf een renovatieproject wil starten kunnen wij u steeds bijstaan van A tot Z met uw renovatie. Wij kunnen zelf voor u naar een geschikt pand op zoek gaan maar wij kunnen ook de gewenste renovatiewerken uitvoeren aan een pand waarover u zelf beschikt. Samen overlopen wij uitgebreid uw vereisten zodat we het door u gewenste resultaat bekomen.

Ik wil kopen:
Kopen van een gerenoveerde woning

Onze hoofdactiviteit is het aanbieden van totaal gerenoveerde woningen. Wij gaan op zoek naar ideale panden die geschikt zijn voor totale renovatie. Nadien worden deze woningen volledig gestript en opnieuw opgebouwd tot prachtige woningen waar licht en ruimte centraal staan. Eens volledig gerenoveerd en zo goed als nieuw worden deze tegen een scherpe en correcte prijs op de markt aangeboden.

Ik wil investeren:
samen/alleen investeren in een renovatieproject

Aangezien uw geld tegenwoordig niets meer opbrengt op de bank, is het ideaal om mede te investeren in een van onze renovatieprojecten. Hierdoor wordt uw kapitaal in een mum van tijd opgekrikt met een meer dan behoorlijk rendement. U kan samen met ons investeren in een project en samen delen in de meerwaarde na verkoop. Uiteraard hoeft u hier zelf niets voor te doen. Al het werk wordt professioneel uitgevoerd en opgevolgd door i2invest.

Missie

Onze missie is het creëren van het thuisgevoel van onze potentiële klant. Mensen moeten zich meteen comfortabel voelen bij het binnenwandelen van de woning. Het is dan ook aan ons om op zoek te gaan naar een ruimtelijke vertaling van de elementen die voor de mensen een thuisgevoel zullen creëren. Wij kiezen ervoor om te werken met enkel de beste materialen die op maat gemaakt zijn voor onze klant. Al onze projecten zijn dan ook een combinatie van verschillende belangrijke factoren: de omgeving/ ligging, de ruimtes, de wensen van de opdrachtgever, de stedenbouwkundige voorschriften, de indeling van de ruimtes, het creëren van voldoende natuurlijk licht, … Al onze projecten zijn uniek, maar er loopt steeds een rode draad doorheen: het industriële, maar toch warme karakter zal terug te vinden zijn binnenin elke woning. Zo wordt ieder project, hoe gelijkaardig de basis ook is, een unieke realisatie.

Visie

Wat betreft de visie van i2invest: Wij denken ook aan de schaarse open ruimtes in België. Wij realiseren geen nieuwbouw, wij renoveren enkel bestaande woningen. Waardoor wij geen gebruik maken van de weinig resterende open ruimtes en mede door verloederde gebouwen in een nieuwe jasje te steken, kan een buurt zoveel aantrekkelijker gemaakt worden. Aan een renovatieproject zijn dus niet alleen ecologische voordelen, maar ook financiële voordelen verbonden. Nieuwbouwwoningen vallen onder het BTW – stelsel (wat 21% extra kosten betekent) terwijl renovatiewoningen aangekocht kunnen worden onder registratie.