Londerzeel - Stuikberg

Een halfopen woning, gelegen in het nieuwe trendy Sint Jozef, Londerzeel.

 

DEZE WONING IS VERKOCHT!

De woning is ingedeeld als volgt:

Op het gelijkvloers vind je een inkomhal, ruime leefruimte, zithoek met zicht op de tuin, volledig geïnstalleerde open keuken met eiland, afzonderlijk toilet en bergruimte. 

Op de eerste verdieping beschikt de woning over 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, apart toilet en een dakterras dat vanuit een van de slaapkamers een prachtig zicht biedt over de achterliggende velden.
De zolder werd volledig ingericht tot derde, volwaardige slaapkamer.
Doorheen heel de woning staat licht centraal; de maximale lichtinval en het zicht op de gezellige groene tuin werd optimaal benut.
Ook ruimte om uw wagen te plaatsen zal geen probleem zijn. Er wer een oprit aangelegd waarop minimaal 2 wagens kunnen staan.Meer info...

De beste materialen werden gebruikt. Extra lichtinval werd gecreërd door grote ramen te plaatsen zowel voor als achteraan de woning.
Wij streven voor u en uw gezin naar een zo hoog mogelijk wooncomfort.
Wat de omgeving betreft:
De gecentreerde ligging zorgt ervoor dat u zich snel in verschillende richting kan verplaatsen.
Invalswegen richting Brussel, Antwerpen en Gent zijn gelegen op 5 minuten rijden van de woning.
Toch is deze gelegen in een gezellig-, rustig- en gegeerde woonwijk waar men alle nodige voorzieningen kan terugvinden: scholen, bakkers, slagers, supermarkten, stations, …
Indien u hiervoor in aanmerking komt, zal de mogelijkheid bestaan om de woning aan te kopen onder klein beschrijf (5% registratierechten)
Voor meer informatie of vragen kan u ons steeds contacteren via info@i2invest.be