Zandbergen - Middenstraat

Deze halfopen woning is gelegen in het mooi, rustig en landelijke Zandbergen, deelgemeente van Geraardsbergen.

Deze woning is verkocht

De woning is ingedeeld als volgt:

De woning is ingedeeld als volgt:
Op het gelijkvloers zijn volgende ruimten terug te vinden:
Ruime inkom/traphal, ruime open living met volledig geïnstalleerde open keuken met eiland, afzonderlijk toilet en bergruimte.
Op het eerste verdiep beschikt de woning over een nachthal, 2 zeer ruime slaapkamers en grote badkamer met inloopdouche, prachtig badkamermeubel met dubbele wastafels en toilet. Ook de waskamer en technische ruimte zijn aanwezig op de 1e verdieping.
De zolder is volledig gerenoveerd tot grote slaapkamer/bureauruimte.
Wat betreft parkeermogelijkheden: de woning heeft een afzonderlijk oprit waarop 2-3 wagens kunnen staan + een vernieuwde carport waaronder de auto beschermd staat.Meer info...

Voor de renovatie van dit huis worden de mooiste materialen gebruikt.
Wij wensen de authenticiteit van de woning te bewaren. Hiervoor combineren we typerende eigenschappen met eigentijdse vernieuwingen.
Sommige accenten zijn bewaard gebleven in de woning zoals de houten balken die zichtbaar zijn op zolder, i2invest zorgt voor het plaatsen van smeedwerken ramen en gaat gebruik maken van parket.
Wij renoveren met oog op een optimaal gebruik van lichtinval en ruimte plus streven naar een hoog wooncomfort.
De omgeving van de woning is zeer rustgevend maar biedt tegelijkertijd alle nodige voorzieningen in de buurt: lagere school om de hoek, bakker en slager in nabije omgeving, supermarkten in nabije omgeving, alsook invalswegen richting Aalst, Gent en Brussel zijn op 5 à 10 minuten gelegen van de woning.